Kortbeställning

Fick en beställning på ett kort till en man som fyllde 50 år. Kortet skulle gärna vara lite romantiskt. Ganska svårt att göra romantiskt till en man utan att det blir puttinuttigt. Beställaren blev i alla fall nöjd med kortet och jag är för ovanlighetens skull nöjd jag också.Blandade mönsterpapper, notpapper från tradera, blandade rosor och rosknoppar, blåa "bär" från en gammal ljusmanschett, nyckel- och nyckelhålsbrad från youdo, textstämpel från inkido och sifferstämplar från ett clearstampset från youdo. Har gjort hål med håltång och trätt grönt band igenom som stygn, doodlat kanter och chalkat och rivit lite. Pimpat med lite spets och en utstansad fjäril som jag gjort "dubbel" och satt halvpärlor på.

Tack Ingrid för beställningen!

Har mer alster att lägga upp, men det får bli i helgen. Ha det gott så länge!


Blomsterarrangemang # 2

Blev visst massiv uppdatering av bloggen idag, men lika bra att passa på när man har flow. Visade ju aldrig hur blomsterarrangemanget blev jag gjorde på påskafton (visade ju mitt prov i ett tidigare inlägg). Så här blev det i alla fall.Kruka från Konsum (!) med oasis, gula och orangea ekologiska tulpaner, björkkvistar och ginst. Dekorerad med rullade tulpanblad, grönt sisal-trassel, dekorationsnålar och en grön "pinne" från blomsteraffären. Stansade ut en fjäril två gånger i notpapper och klistrade ihop, satte på pärlor, sotade kanterna och fäste hela fjärilen på ett avklippt grillspett som jag sen satte ner i oasisen. Gjorde också ett enkelt kort. Känner mig nöjd och det var himla roligt!Har precis flyttat min pysselhörna till ett annat rum i huset så nu ska här pysslas. Har tre kort på beställning + ett blomsterarrangemang. Ska också lägga i en växel och få till lite studentkort.

Hoppas ni haft en mysig helg!


Hobbybak

Gav mig på att baka en chokladtårta smaksatt med mint till påskafton. Dekorerad med grädde, jordgubbar och blåbär. Mums! :)
Påskpresent till farfar <3

I påskas låg min stackars farfar inlagd på sjukhus och kunde inte vara med när vi träffades allihop på påskafton. Pappa åkte och hälsade på honom på morgonen så jag skickade med lite saker med honom. Eftersom han är en riktig gottegris så fick han en bit chokladtårta, en påse med påskgodis och ett enkelt kort med en liten vers som jag  skrivit till honom. Tydligen blev det uppskattat och han hade gått och visat och "skryit" om mig för sköterskorna och sina rumskamrater :) Söta farfar, nu är han hemma och är på benen som väl är.Papper från BoBunny, stämpel från RePrint tror jag.

Ha det gott!