Tema Bröllop och mina kort i skylten

Häromveckan fick jag en förfrågan av Ingrid om jag ville göra kort och visa i hennes skyltfönster. Nästa vecka ska hon ha tema bröllop och frågade om jag ville göra ett inbjudningskort eller ett "bröllopsgratulations-kort". Jag blev jätteglad och gjorde ett av varje :) Var och lämnade dem idag och hon blev glad och då är jag nöjd :) Roligt att få lite "uppdrag" och dessutom få visa upp dem publikt.

Så ni som har vägarna förbi Vimmerby kan se mina kort live i Ingrids Husqvarna-butiks skyltfönster denna vecka (v13). För er andra lägger jag ut några bilder här. Varning dock, bilderna är urdåliga då jag hade tidsbrist..

Börjar med inbjudningskortet som jag valde att hålla lite enkelt:Vit kortstomme, rosa mönsterpapper från Maja designs "Sommar". Textstämpel från RoxStamps. Grön pärlswirl och fjäril stansad ur Maja designs "Marzipanbakelse".

Insidan:Maja designs "Marzipanbakelse", swirlstämpel från VivaDecor.

Bröllopskortet:Pärlswirlen ser silvrig ut men den är vit!
Papper från Maja design igen, rosa och vitt sidenband, textstämpel från RoxStamps, hjärtstämpel från RePrint. Fjärilen är stansad ur ett papper från Papermania, bröllopspar-charmen från YouDo och hjärt-pin från en lokal inredningsbutik.

En till bild tagen i solsken:Här ser man att pärlorna är vita..

Insidan:Mönsterpapper från Papermania, grön pärlswirl och textstämpel från Inkido.

Det  var det, tack för att du tittade in! :)


Pysseltorka, ny design och canvaspremiär

Hej!

Här har det varit i lite torrt med uppdateringar. Blev bl a liggandes i vinterkräksjukan så har varken orkat blogga eller pyssla. Samtidigt har även min fina vän Gelix hjälpt mig med en ny design på bloggen. Tusen tack! Dock är det lite småsaker kvar att fixa, så ser det konstigt ut när ni kikar runt här så vet ni varför.

Fick dock lite pysslat förra veckan. Provade på att göra en canvastavla till min lilla kusin som fyllde 3 år (eller snarare till hennes mamma kanske). Blev sugen efter mycket inspiration på Scrapptorget. Ursäkta de dåliga bilderna, blev färdig sent kvällen innan och hann inte fota i dagsljus, därav blixtbilderna.

Räkna bort de svarta "pluttarna" uppe till höger dock. De tog jag bort i sista sekunden, då vi inte riktigt var kompisar ;o) Valde att göra tavlan så den skulle passa in i hemmet den hamnade i. Fotot har jag tagit på min kusin och hennes mammas hand, när hon var ca ett halvår gammal. Jag är inte 100% nöjd, men mottagaren verkade bli mycket nöjd, och det är ju huvudsaken.

Tack för besöket!


En dag att minnas. . .


Den här dagen ska jag komma ihåg länge! Idag är dagen då jag testade att färglägga ett stämpelmotiv med distresser, för allra första gången! Inte nog med det, jag blev helt frälst! Herregud så roligt det var! Jag är helt lyrisk! Nog har jag läst om alla distressgalningar på bloggar och forum, men att det var så kul trodde jag inte :)

Här är mitt första försök till färgläggning med distresser:Har stämplat med en Magnolia-stämpel på ink-papper och färglagt med Distress-dynor.
Vad tycks?

Åh  vad glad jag är! Känner mig nykär på något sätt ;)

Förresten, idag har jag och sambon varit förlovade i 7 (!) år, också värt att minnas :)

Ha en trevlig lördagkväll!


PS: Mina icke-scrappande vänner som läser, distressdynor är stämpeldynor i olika färger som man kan måla med tillsammans med vatten, typ samma teknik som med akvarell.