Whoo-ligans..

Gjorde ett snabbt och enkelt kort till en liten 3-åring som firades igår. Papper från BoBunny. Döskalle-stämpeln fyndade jag för 2 kr (!) hos Designat. Har sotat kanter med svart stämpeldyna och doodlat stygn.

Ha det gott!


Hjärtligt till min skatt..

Liten hjärte-gåva till min fina sambo, -fästman om man ska vara noga ;)


Fredag :)

Fredag igen, härligt!
Förra veckan var vi bjudna på middag hos min farmor och farfar och jag svängde ihop en liten present.
Dekorerade en stor tändsticksask med papper från Websters Page. Chalkade kanter och så men höll den ren från dekorationer för jag tyckte pappret var så fint som det var. Packade in i cellofan och matchade med en tag i samma papper. Snabbt, enkelt och uppskattat! :)

Trevlig helg!


Kort till fina vänner..

Hej!
Skööönt med fredag! Känner mig helt utslagen och klockan är bara barnet än. Blir lugnt ikväll då sambon  ska upp tidigt och jobba imorgon. Har en "tom" helg utan något inplanerat och det känns så  skönt. Ska försöka få lite ro och sätta mig vid scrapbordet imorgon. Har äntligen fått iordning en hobbyhörna! Vi har ett ganska stort rum som vi "delat" mellan oss nu. I ena änden står sambons hemmagym och träningsgrejor och i andra änden har jag min hörna. Jag har värsta lyxen för jag har ett litet pentry i min hörna så flera skåp, lådor och en liten diskbänk med rinnande vatten ingår i min hörna! Jippee så underbart! Ska ta ett par bilder sen när jag fått lite mer ordning. Det primära som saknas är bättre belysning så det måste fixas.

Vi brukar inte fira alla hjärtans dag något särskilt hemma hos oss. Vi brukar äta lite lyxigare middag och sådär. Rosor och presenter får jag spontant av fina sambon emellanåt. Vilken klippa han är, fick ju hur mycket scrapsaker som helst i julklapp av honom. Ett 12"-album och extra plastfickor, fluid chalk, en skärmaskin från Fiskars mm. Dessutom har jag fått totalt 11 distressdynor :) Skrev ju tidigare att jag skulle ge mig på att färglägga stämpelmotiv med distresser men har inte kommit dit än. Eftersom man bor i Vimmerby så finns ju inte materialet runt hörnet, men nu har jag fått hem ink-papper och ska se om jag kan prova lite i helgen. Jaja, nu kom jag på vilospår.. alla hjärtans dag alltså, hittade så fina papper från BoBunny på bokhandeln så jag bestämde för att göra kort till några vänner.Detta kort gav jag till min fina vän och kollega Lollo. Jag blev glad för hon blev så glad :) Papprena från BoBunny som sagt, stämpel från Minelle. Rosorna och bladen har jag fått av Lollo. Hon köpte dem på en marknad i Thailand när hon var där på semester i julas. Så det var ju klart att de skulle finnas med på hennes kort. På tagen har jag skrivit en personlig hälsning.

Detta kort skickade jag till min fina vän Angelica :) Papper från BoBunny, stämpel från Inkido, hjärtat hittade jag på Ica faktiskt :) Skrev också en personlig hälsning på tagen som jag stuckit in i en skåra i pappret. Hoppas hon blev glad!Detta kort fick min moster och vän Ia. Stansat kanten med Martha Stewarts kantstans, blomma från Tradera. Pappret och fjärilsbraden hittade jag i min gömmor. Hoppas även hon blev glad för lite kärlekspost :)

Hade hoppats på att göra fler kort, men åkte på ögoninflammation så jag låg däckad förra veckan :(

Det var dagens det! Nu ska jag fixa lite biff och bea till middag!

Trevlig helg på er allihop!
Min fina lillasyster

Här kommer en till LO från farmor och farfars album. Den handlar om min fina lillasyster Hanna som tyvärr gick bort i juni 2006 kanppt 17 år gammal. Bilden på henne är tagen bara 2 veckor innan hon lämnade oss. Texten hittade jag på nätet och tyckte den passade så bra.Älskad och saknad ♥


Bilder från första scrap-projektet

Tänkte visa upp ett par till LO's från mitt första projekt jag gjorde i somras när jag bestämde mig för att börja med scrapbooking. Har mest gjort kort sedan dess men fick ett 12"-album av min fina sambo i julklapp så nu ska jag börja LO's i 12" på allvar.

Här kommer några av mina allra första alster i alla fall. Albumet hade fokus på min farmor, farfar, mig och mina syskon. Nästan allt material kommer från Creative Club's välkomstpaket som jag köpte för att prova på om jag gillade scrap/kortmakeri.
Svaret? Jag är biten!Här är framsidan på albumet till min farmor och farfar. Blommorna och bladen är från gamla ljusmanschetter.Man får passa på att blogga på lunchrasten ;)