Till världens bästa pappa <3

Hej!

Varit lite seg på att uppdatera senaste veckorna, men här är mitt senaste alster.
Ett kort till pappa på farsdag förstås.En vit kortstomme som jag stämplat swirls på innan jag fäst pappret. Även chalkat kanterna på själva stommen med fluid chalk. Pappret kommer från Prima. Blommor från stellas, band privata, brads, svarta bokstäver, gröna blingstenar och en I-Love-U-charm. Kanterna är chalkade och rivna/ruggade med en sax.Matchande presenten med samma band samt en tag med ett chipboard-hjärta på.Det var dagens det.
Vad tycks?


Kort till svägerskan..

Hallå!

Det här kortet gjorde jag till min svägerska som fyllde 35 år för några veckor sedan. Tyvärr hann jag bara ta en bild med mobilen i bilen på väg till kalaset :( Hoppas det syns någorlunda i alla fall..Har skrapat och ruggat alla kanter och chalkat med fluid chalk. Klippt ut "formen" efter en mall från nätet. Stämplat med clearstamp-swirls från Viva Decor som jag köpt hos Hannas pysselstuga. Textstämpel från Inkido. Spets, blommor, blad och brads.

Vad tycks?


Mer julkort

 It's Friday, I'm in love!

Idag visar jag ännu ett julkort :)
(ursäkta den usla kvalitén på bilderna dock..)Vit stomme, mönstrat papper från MME (?), notpapper fyndat på tradera, biljett från Miss CutiePie, julstjärnor från stellas.se, stämplat med en "no-name-stämpel", chalkade kanter med fluid chalk.
Ha en mysig fredagkväll!


Första julkortet

Jag älskar julen! Här kommer mitt första julkort någonsin.Vit stomme, mönstrade papper, blommor och blad från stellas, chalkade kanter.Enkelt men juligt :)

Imorgon är det fredag! Hoppas att jag hinner pyssla lite i helgen!


Körkort-kort :)

Hej i höstmörkret!

Här kommer ett par bilder på ett kort jag gjorde till min lillasyster när hon fick sitt körkort.Enkelt kort med lila och grönt papper, självhäftande spets, blommor, stjärnor och prickigt organzaband. Har doodlat textrutan och runt kortet. Texten har jag skrivit ut på datorn och stämplat lite random med vit stämpeldyna för att tona ner det svarta lite. Svarta pärl-stenar i hörnen.